Spa Balance

TUOTEINFOA

KUUMAKIVIHOITO

Kiviterapiahoidot ovat olleet osa itämaista lääketiedettä yli 5000 vuotta. Viime vuosina kiviterapiasta on tullut suosittu hoitomuoto ympäri maailman. Hierojat ja terapeutit näkevät kivet kuten muinaiset hoitajat; työkaluina lisäämään tasapainoa, ravitsemaan, lisäämään energiaa ja antamaan asiakkaalle mahdollisimman rentoutuneen kokonaisolotilan. Kivillä hierottaessa vaikutus ulottuu kudoksessa aina 3 cm syvyyteen johtuen kivien luovuttamasta lämpövaikutuksesta. Hieronta tuntuu miellyttävän pehmeältä ja kivuttomalta, mutta vaikutukset ovat käsin tehtävää syväkudoshierontaa tehokkaammat.

YRTTINYYTTIHIERONTA

Miellyttävä lämpö, lumoava tuoksu sekä hellä huomaavaisuus saattaa hieronnan lumoon. Luonnon ihanat yritit aktivoituvat höyryn lämmössä ja luonnon öljy vapautuu nyyteistä hellien ihoasi. Rentouttavaa hemmottelua luonnon antimilla! Lihasten tukokset ja energiapisteet vapautetaan ja uusi tuore elinvoima virtaa kehosi läpi. Anna lumottujen yrttien helliä kehoasi ja mieltäsi!

ÄÄNIRAUTAHOITO
Samalla tavoin kuin instrumentit voidaan virittää, niin keho voidaan virittää myös sen optimaaliseen tasapainoon. Äänirautoja kuuntelemalla ja suoraan keholle laitettuna voidaan vaikuttaa kehosi biokemiaan ja tasapainottaa hermostoasi, lihasjännityksiäsi ja sisäelimiäsi. Kehosi vaipuu nopeasti syvään rentouden tilaan ja aivoaaltotaajuudet madaltuvat. Olo on keskittynyt, keveä ja rauhallinen.
Ääni kulkee hyvin vedessä neljä kertaa nopeammin kuin ilmassa  ja kehomme sisältää paljon vettä. Luumme ovat myös loistavia äänenjohtimia. Äänirautojen värähtely kulkeutuu näin helposti läpi kehon riippumatta siitä, mihin äänirauta keholla asetetaan. Myös kehon ulkopuolella soitettaessa värähtely voi tuntua voimallisesti kehossa erilaisina tuntemuksina. Ihmiset kuvaavat tällöin esim. että kurkussa tuntuu pala tai että sitä kuristaa, vatsassa tuntuu paine tai että sydän hakkaa. Nämä tuntemukset häviävät sitten hoidon aikana, kun tuntemuksia aiheuttavan kohdan energiatukkeumat ollaan käsitelty.

REIKI JA BALANCE ENERGIAKEHONHOIDOT
Energiahoito on ikivanha luontaishoitomuoto, jota on käytetty tasapainottamaan mieltä, lievittämään kipua ja edesauttamaan paranemista. Se vahvistaa vastustuskykyä ja lisää elinvoimaa. Energiahoito vaikuttaa syvemmällä tasolla hoitaen vaivojen alkuperää.

ENERGIALEIKKAUS JA MUOTOILUT

Energialeikkaus on kokonaisvaltainen hoidollinen hiustenleikkaustyyli, joka rentouttaa ja samalla puhdistaa koko kehoa. Sitä voisi leikkisästi kutsua hiusten feng shuiksi, jossa tavoitellaan kehon ja sielun harmoniaa. Kun ne ovat tasapainossa, mielen ja kehon voimat vahvistuvat.

Energialeikkaus aloitetaan aina houspohjan harjauksella ja päähieronnalla, joka on yleensä intialainen päähieronta. Teknisesti kyseessä on hyvin puhdas ja selkeä leikkaus jossa vältetään jyrkkiä kulmia ja eripituiset hiukset yhdistetään toinen toisiinsa, lopputuloksena harmoninen linja. Leikkauksen aikana hiuksia kammataan voimakkaasti. Näin saadaan hieronnan aikana liikkeelle lähteneet kuona-aineet poistumaan kehosta. Energialeikkauksen jälkeen jokainen hius tukee toinen toistaan kasvaen tasapainoisesti. Hiukset pysyvät kauemmin ryhdissään ja malli näyttää ryhdikkäältä ilman muotoiluakin. Hiuksista tulee paksummat ja monilla ne saavat lisää taipuisuutta.

INTIALAINEN PÄÄHIERONTA

Intialainen päähieronta on lähtöisin Intiasta, ayurvedinentuhansia vuosia vanha itsehoidon muoto. Siinä tehdään sarja erilaisia hierontaliikkeitä, joilla käsitellään yläselän, käsivarsien, hartioiden, niska- ja päänalueen akupisteitä sekä lihaksia. Hoito suoritetaan istualtaan, hierottavalla on vaatteet päällä. Hoito on erittäin rentouttava ja sillä on stressiä poistava vaikutus.

Hoito lisää verenkiertoa hierottavilla alueilla sekä poistaa kuona-aineita. Lisääntynyt hiuspohjan verenkierto vaikuttaa myös hiusten hyvinvointiin. Päähieronta on oleellinen osa intialaisten naisten hiustenhoitoa - ja tunnetusti heillä on paksut ja kiiltävät hiukset!

HYÖDYT
 • parantaa verenkiertoa
 • poistaa kuona-aineita
 • rentouttaa lihasjännityksiä
 • auttaa päänsärkyyn
 • helpottaa silmien rasitusta
 • edistää ihon ja hiuksien terveyttä
 • vähentää stressiä
 • vapauttaa energiaa
 • parantaa keskittymiskykyä
 • kohentaa itsetuntoa
 • Intialaista päähierontaa ei suositella tehtävän lääkekuurien aikana eikä raskaana oleville.
RIPSET JA KULMAT

Luonnonöljyillä hoitaminen pidentää ripsiä ja niiden taipuisuutta.
Kulmien luonnollista kasvua kunnioittava muotoilu totetetaan pinsetein. Värit synttettiset sekä kasviväreillä tehtynä.

KASVIVÄRJÄÄMINEN

Valitsen ammattitaidollani juuri sinun hiuslaadullesi sopivimman sarjan värit, Khadi, Radico tai EkoPharma.
Kasviväri on aina hoitoväri, tarttuu luonnollisesti sähkövarauksella hiuksen pintakerrokseen ja kestää kestoväriä paremmin, eikä jätä selvää kasvurajaa vaan kasvaa luonnollisesti ulos.
Ekopharman kasviväreissä intialaiset värikasvit yhdistyvät suomalaisiin hiusyrtteihin, niissä yhdistyvät kotimainen ja intialainen hiustenhoitoperinne. Tuloksena ovat ainutlaatuiset ja upean hoitavat kasvivärit, jotka hoitavat hiuksia, antavat niille kiiltoa ja luovat luonnollisen lopputuloksen.

HIUSPUHDISTUKSET

Savikaalipuhdistus auttaa hiuspohjan ongelmiin poistamalla kuona-aineet ja kemikaali jäämät. Sopii erityisesti rasvaisten hiusten puhdistukseen. Hoitovaikutukset antavat ryhtiä hennolle hiukselle, virkistävät ja elvyttävät kutisevaa hiuspohjaa.
Karrageeni l. merileväpuhdistus sopii kuiville hiuksille poistamaan epäpuhtauksia, kemiallisten aineiden ja muotoilutuotteiden jäämiä sekä raskasmetalleja. Hoitovaikutuksena kosteutta hiuspohjalle ja hiuksille antaen kiiltoa, ryhtiä ja keveyttä.